Kuues Jekaterinburg-Tartu koostöökoda on 12.aprillil
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Kuues Jekaterinburg-Tartu koostöökoda on 12.aprillil
Nagu Navigatsija kodulehe pealeheküljelt lugeda, on meie sõber Aleksei Šustov teinud ühepäevase nihutuse ja 3-ga lõppeva kuupäeva asemel kutsub meid kuuendasse koostöökotta 12.aprillil (ilmselt ikka kell 17 meie aja järgi)
О следующем ЕU митинге
06.04.2010 11:45 | Author: vB | PDF Печать E-mail
Коллеги,
Пятая ежедекадная встреча уральско-эстонской рабочей группы состоялась 02 апреля. Следующая встреча пройдет по графику 12 апреля 2010 года в вебинаре (комната игротехников). Предлагаю к обсуждению тему разработки и планирования совместного КМД проекта (мыслетолоки). Просьба с комментариями обращаться в форум (ветка, посвященная уральско-эстонским встречам)
С наилучшими пожеланиями, Алексей
Nagu loete, pakub aAleksei arutamiseks meie meetodil ühiste mõttetalgute korraldamist. Olen sedapuhku omakasupüüdlikult seda meelt, et olla seekord webinaris 12.aprillil. Mul on nimelt 13.04. Tallinnas Linnar Viigi koolitus innovatsioonist EAS mentoritele ja sellest osalemine teeks praktiliselt võimatuks Uuraliga suhtlemise .
PS. Pange tähele Aleksei vaimukat tähist meie koostöökojale - EU (Estonia-Ural)
О следующем ЕU митинге
06.04.2010 11:45 | Author: vB | PDF Печать E-mail
Коллеги,
Пятая ежедекадная встреча уральско-эстонской рабочей группы состоялась 02 апреля. Следующая встреча пройдет по графику 12 апреля 2010 года в вебинаре (комната игротехников). Предлагаю к обсуждению тему разработки и планирования совместного КМД проекта (мыслетолоки). Просьба с комментариями обращаться в форум (ветка, посвященная уральско-эстонским встречам)
С наилучшими пожеланиями, Алексей
Nagu loete, pakub aAleksei arutamiseks meie meetodil ühiste mõttetalgute korraldamist. Olen sedapuhku omakasupüüdlikult seda meelt, et olla seekord webinaris 12.aprillil. Mul on nimelt 13.04. Tallinnas Linnar Viigi koolitus innovatsioonist EAS mentoritele ja sellest osalemine teeks praktiliselt võimatuks Uuraliga suhtlemise .
PS. Pange tähele Aleksei vaimukat tähist meie koostöökojale - EU (Estonia-Ural)
Valdo- Postituste arv : 514
Similar topics
» Koostöö Jekaterinburgiga sai regulaarse jätku
» Koostöökoda Jekaterinburg-Tartu 3.märtsil kl 17-21
» Seitsmes Jekaterinburg-Tartu töötuba on 22.aprillil kell 17
» VIII Jekaterinburg-Tartu koostöökoda 2.mail 2010
» XII Jekaterinburg-Tartu koostöökamber 12.juunil 2010
» Koostöökoda Jekaterinburg-Tartu 3.märtsil kl 17-21
» Seitsmes Jekaterinburg-Tartu töötuba on 22.aprillil kell 17
» VIII Jekaterinburg-Tartu koostöökoda 2.mail 2010
» XII Jekaterinburg-Tartu koostöökamber 12.juunil 2010
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1